Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Ring i dag på telefon:

​​22 76 03 36

Send os en e-mail:

Pig-protect - Nu også til både blå og røde besætninger

Pig Protect sikrer dig, hvis uheldet er ude.

Zoonoser og svinesygdomme er en stigende trussel imod svineproduktion i Danmark. Derfor har vi udviklet forsikringskonceptet ”Pig Protect”, der som den eneste forsikring på det danske marked giver dig mulighed for at reducere dine tab, hvis din besætning skulle blive smittet med en zoonose-sygdom og/eller blive påtvunget nedslagning eller sanering, og det har resulteret i Pig Protect, der tilbydes danske svineproducenter.

Pig Protect er målrettet til at yde erstatning til danske Avls- og Opformeringsbesætninger, samt de blå produktionsbesætninger, for tab på animalsk produktion efter et sygdomsudbrud eller regeringspåbudt nedslagning.

Hvorfor er det interessant for dig?

Besætningsværdier hos Avls- og Opformeringsbesætninger er langt højere end almindelige produktionsbesætninger, fordi der er oparbejdet en unik gen-pulje i den enkelte besætning og fordi der produceres dyr, som sælges til en højere pris end produktionsdyr. 

Denne merværdi dækkes ikke af en statslig kompensation efter påtvungen nedslagning, og derfor kan det have fatale konsekvenser for en Avls- eller Opformeringsbesætning at skulle slå besætningen ned.


Med Pig Protect får du ikke dine dyr tilbage, men du får en økonomisk kompensation, så det er muligt at retablere din besætning på et højt niveau efter en sanering.

Få et godt tilbud!

Kontakt os i dag:​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

INFO​

Farm-protect

CVR: 26879167

ADRESSE

Vilstrup Præstevænge 21A

6100 Haderslev